Danske kommuner indfører sharia hen over hovedet på borgerne

Holbæk Kommune er en af de danske kommuner, der har besluttet sig for at indføre sharia-lovgivningen i det kommunale system.

Ganske vist vil kommunens muslimske borgere ikke vide af sharia-lovgivningen, men det kan de ikke selv få lov at bestemme. Hvis de er muslimer, må de pænt underlægge sig sharia-loven og deres imams befalinger, det har kommunalbestyrelsen nemlig bestemt.

Holbæk sender ligesom en række andre kommuner ligefrem sine medarbejdere på kursus i sharia-lovgivning, så de kan kræve af deres muslimske indbyggere, at de lever op til dens bestemmelser, skriver Information.

På kurserne er der for eksempel en imam, der har forklaret dem, at det ikke er lovligt for muslimske kvinder at få børn uden for ægteskabet. Ergo, lyder den kommunale logik, må alle ugifte muslimske kvinder med børn i virkeligheden være gift, og kan altså ikke tælle som enlige forældre. Ganske vist kan man ofte ikke finde det mindste spor af den angivelige mand, men det betyder ingenting – muslimske kvinder kan ikke få børn uden for ægteskab, det siger kommunens egen imam selv.

Eller, som Information skriver:

Imamen [fortalte] bl.a. at, »hvis et muslimsk ægtepar ikke gifter sig ifølge den danske lovgivning, er det fordi, de har til hensigt at snyde samfundet for ekstra ydelser,« fremgår det af referatet, som Information har fået indsigt i. Et andet klart tegn på socialt snyd er ifølge imamen, hvis en kvinde bærer tørklæde. I så fald kan man være sikker på, at »hun ikke skilt fra sin mand, heller ikke selvom parret hævder at være det«, som der står.

Så hver gang du ser en kvinde med tørklæde, ser du altså en social bedrager! Man aner, at den gode imam nok har taget sig godt betalt for det også.

Ole Seidling, som er leder af kontrolgruppen i Høje Taastrup Kommune, svarer på spørgsmålet om, hvorvidt det ikke er langt ude at dømme alle med muslimsk baggrund efter et religiøst regelsæt, som de ikke nødvendigvis selv tror på eller lever efter:

»Der er intet, der tyder på, at imamens oplysninger er forkerte. Det svarer jo bare til ét af de 10 bud fra kristendommen – det er en faktuel oplysning.«

– Ville du bruge de 10 bud som argument i en social sag?

»Nej, men her har vi med en gruppe borgere at gøre, der i øvrigt i andre sammenhænge ofte har travlt med at slå på, at de har en særlig religion, der gør, at de skal have positiv særbehandling,« siger Ole Seidling.

Så nu er det altså lige meget, hvad de pågældende selv mener – for de skal altså pinedød gøres ansvarlige for, hvad andre i samme “gruppe” måske eller måske ikke siger og mener? Jeg tror ikke, den gik over for nogen andre end de “fremmede”, som myndighederne allerede har udvalgt som syndebuk for samfundets problemer. Føj.

Only In Denmark har også historien om, hvor glade vi åbenbart er blevet for sharia-lovgivning her i landet – så glade, at vore muslimske medborgere skal have den påduttet, hvad enten de vil have den eller ej. Endnu en gang: Føj.

Link: Sharialoven bliver brugt mod borgere i sociale sager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.