Tragedien i Norge

En ekstremistisk højreorienteret terrorist har massakreret over 90 børn og voksne i Norge. De fleste er medlemmer af socialdemokratiet og angrebet er dermed det største politiske massedrab siden nazitiden.

Terroristen viser sig at have været medlem af Norges svar på Dansk Folkeparti – Fremskrittspartiet. Hvad vi er mange der har frygtet er nu blevet til virkelighed – årtiers hadsk propaganda mod indvandrer og de demokratiske krafter der har støttet en human flygtningepolitik er nu endt med massemord og terror.

Hvis man er meget naiv kan man håbe at sådanne tragedier vil få den ekstreme højrefløj til at overveje om deres retorik og hadske udfald bør dæmpes. Men blot få timer efter tragedien har Dansk Folkeparti benægtet nogen forbindelse

Vi kan kun frygte flere tragedier, før politikerne forstår at had, racisme og voldsretorik har konsekvenser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.