Det går galt..

Man kan ønske sig fromme ting for Libyen – demokrati og fred. Men oddsene er at der kommer borgerkrig eller en ny diktator. Flot NATO..
Estimerede døde i borgerkrigen er omkring 20.000 for de første to måneder. Det giver vel ca. 60.000 døde, fordi vesten stadig tror militærmagt bruges som en hammer på autoritære stater.

Et alternativ til død, vold og borgerkrig kunne have været at evakuere oprørerne for Bengazi for 6 mdr siden. Spørg din lokale folketingspolitiker hvordan han/hun kunne være så håbløs naiv efter Irak og Afghanistan.

1000vis af døde

4 thoughts on “Det går galt..”

  1. Ja, og hvis de havde invaderet Mordor og Auschwitz anført af Noam Chomsky natten til valborgsdag, ville din konklusion have været en anden, ikk’? Du er så dejlig pålidelig, Carsten. 😉

    [Red.: yderligere trampen i spinatbedet slettet af hensyn til eventuelle læsere.]

  2. Nå, var det Allan, der havde skrevet ævlet? Touché.

    Men derfor var der nu ikke nogen grund til at slette mit spinatbed. Jeg mener, det kan vel ikke komme som en overraskelse for nogen, at vi er nogle stykker, der finder dig [forhåndscensureret for at spare Carsten for besværet, red]? Mit navn er Legion, for vi er mange.

  3. Det er lidt pudsigt: Det er dig, der for eksempel på Mankys blog har fremmanet Anders Behring Breivik-lignende scenarier for en kommende euoropæisk borgerkrig, men det er mig, der der en ubehagelig person. Der kan man da bare se.

    Men det står dig og de “stykker”, du hentyder til, frit at finde mig præcis, som I vil, blot vil jeg foreslå, at I finder et andet sted at gøre det. Du kan trods alt ikke forvente, at jeg ligefrem skal betale for serverpladsen til den slags.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.