6 thoughts on “Valgplakat”

 1. arne herløv petersen er også gammel kommunist. det system har vi prøvet og selvom det er 20 år siden er der ingen grund til at forsøge igen.

  stem liberal alliance, hvis du vil have reformeret danmark på en sund måde.

 2. Gammel kommunist != gammelkommunist. Plus, Herløv Petersens meninger i dag er ikke nødvendigvis identiske med, hvad de var for >= 30 år siden.

  Plus, om ophavsmanden er den ene eller den anden er komplet irrelevant, det er ren shoot the messenger. Der er kun plakaten og hvad den er i sig selv. And I do like it. Stem Enhedslisten hvis du gerne vil arbejde for et virkelig frit samfund, hvor der også er plads til de frie, de skæve og de skrøbelige -- stem Liberal Alliance, hvis du gerne vil manipuleres med og lyves for.

 3. Jeg har aldrig været medlem af DKP. Jeg har tilbagevist PET’s påstande om, at jeg skulle have næret ønsker i den retning, i min bog “Skueprocessen” (2009), hvor jeg også redegør for mine politiske holdninger. Det ville være klædeligt, hvis folk forholdt sig til, hvad jeg faktisk har skrevet, i stedet for at tro på det politiske politi og højrefløjens hylekor.

 4. Arne Herløv Petersen,

  mange tak for den tiltrængte korrektion! Debatten på højrefløjen bliver let som et spejlkabinet, hvor ingen forholder sig til, hvad “modparten” faktisk siger, men kun til deres egne vræng- og fjendebilleder. Meget u-liberalt, faktisk, så når den første kommentator i samme åndedrag som han gengiver fjendebillederne taler om en “liberal” alliance, aner man en rævekage et sted.

  Men igen: Tak for korrektionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.