Uffe Elbæk: Danmark skal give Edward Snowden asyl

Hatten af for Uffe Elbæk, der så vidt jeg ved er den eneste politiker fra et regeringsparti, der endnu har talt for at give Snowden asyl i Danmark.

Politiken skriver:

Den tidligere kulturminister Uffe Elbæk (R) ser gerne, at Danmark tilbyder den amerikanske whistleblower Edward Snowden, der for tiden er hovedperson i en udleveringssag mellem Rusland og USA, asyl.

»Jeg ville i hvert fald være stolt, hvis Danmark ville give Edward Snowden asyl. Det ville være en demokratisk markering af de store«, skriver Uffe Elbæk på Facebook i aften.

»Og er fuldstændig enig i skribentens holdning angående Snowden og skribentens forundring over den politiske stilhed, der har været her i Danmark om sagen«.

Jeg var faktisk ikke meget på linje med Elbæks kultursyn og synes ikke, han fik udrettet det store som kulturminister – men dette fortjener han ros for. Håber, at denne holdning vil brede sig også til ministrene.

One thought on “Uffe Elbæk: Danmark skal give Edward Snowden asyl”

  1. Hørt
    Snowden skal have asyl,
    Men så længe Thorning(Bilderberg Fidibus) sidder på magten og krigsforbryderen Fogh Rasmussen er General Sekrater i Nato, ser det ikke ud til at være sandsynligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.