Nu må vi kræve at Dansk Folkeparti tager afstand fra racistisk vold!

Klippet fra Politiken – en tragedie fra Schweiz:

“Paula Oliveira blev i mandags banket så voldsomt af tre skinheads, at hun mistede de tvillinger, hun var gravid med.  Derudover blev hun skåret cirka 100 gange i kroppen under det 10 minutter lange overfald,og flere steder var der ridset racistiske budskaber ind i hendes krop(..)
Desuden var der også adskillige steder skåret kendingsbogstaverne til det højreorienterede Schweizisk Folkeparti, SVP, ind i hendes hud.”

SVP er et søsterparti til det Dansk Folkeparti og bruger akkurat samme retorik og har samme racistiske politik. Man må kræve at Pia Kjærsgaard og alle medlemmer af Dansk Folkeparti øjeblikkeligt tager kraftig afstand fra den slags overfald – hvis ikke må man se det som en indirekte støtte til den slags brutale overfald. Man må også kræve at medlemmer af Venstre og Konservative øjeblikkeligt tager afstand fra et fremtidigt samarbejde med Dansk Folkeparti, før de garanterer at de ændrer deres racistiske retorik.

Det kommer naturligvis ikke til at ske – I Danmark bekymrer vi os naturligvis kun om racister der ikke får lov til at rejse til Storbritannien.

link til konsekvenserne af Dansk Folkeparti-agtig retorik og politik

link til skrigosfæren kærlighed til S V P

23 thoughts on “Nu må vi kræve at Dansk Folkeparti tager afstand fra racistisk vold!”

 1. Jeg kan kun være enig. DF er de første til at kræve afstandstagen fra gud og hver mand, så snart det kan skabe lidt opmærksomhed i pressen. Ikke at vi bør ride med på deres populistiske retorik, men det må alligevel være på sin rette, at høre en helt klar udmelding fra Pia & Co. Ellers så støtter de jo indirekte den form for nazistisk terror.

 2. Hvad så Allan -- skal du ikke tage aftsnad fra dette selvmål:

  Netop! Jeg kan i øvrigt se at skrigofæren har tænkt sig at gøre som de gør med jødeudryddelserne -- de sår tvivl om det faktisk er fundet sted i stedet for at relatere til forbrydelsen
  http://blog.balder.org/?p=612

  ….det virker da som en ok analyse….

 3. tjah…der er masser af den slags racistiske overfald der sker hver eneste dag -- og også i Danmark -- denne her var bare mere absurd -- så næh…vi finder flere eksempler og kræver at DF tager afstand til hver eneste -- som de selv stiller krav til muslimerne.

 4. Der sker sq ikke masser “af den slags racistiske overfald” -- men jeg er helt enig: DF og Enhedslisten bør tage afstand fra al socialistisk vold -- hvad enten den udføres af nationalsocialister eller (hyppigere) socialister fra det autonome miljø.

 5. Allan, selvfølgelig tror jeg ikke du er glad for at den slags sker, men jeg tror du leder med lys og lygte efter anledning til at råbe racister! efter DF. På den måde er det en ‘kærkommen’ lejlighed, at overfaldet (rettere: ikke-overfaldet) fandt sted.

 6. Hvor ville dog være forfriskende hvis denne blog ville skrive om hvorfor nogle mennesker opfinder historier om overfald og ligefrem kan finde på at skamfere sig selv (retsmedicinske eksperter fra universitetssygehuset i Zürich har fastslået at der er stærke indicier for at dette er tilfældet http://www.blick.ch/news/schweiz/zuerich/ritz-artikel-112095)

  http://www.blick.ch/news/schweiz/zuerich/sie-tat-es-wegen-der-aufmerksamkeit-112104

  Når man bringer en historie der altså viser sig med stor sansynlighed at være fri fantasi, ja så er det god stil i det mindste at bringe et update eller en ny artikel der belyser de falske påstande.

 7. @analytikeren og andre: Nu, hvor det ikke er klart, hvad der er og ikke er i historien, vil jeg personligt gerne give det en dags tid og så checke op på, hvor den lander, før jeg følger yderligere op på sagen. Dette til “I”-et. Jeg hverken kan eller vil tale for Allan 🙂

  Og så ville jeg i øvrigt gerne ud & nyde det gode vejr på denne gudsvelsignede vinterlørdag.

 8. Dansk Folkeparti plejer ikke selv at forholde sig til sandhedsværdien af en historie, når de er ude med riven om, at man skal tage afstand til den slags -- for så vidt det er “den anden farve”, der begår vold.

 9. @ wlf, d skrvr: Dnsk Flkprt pljr kk slv t frhld sg tl sndhdsvrdn f n hstr, nr d r d md rvn m, t mn skl tg fstnd tl dn slgs -- fr s vdt dt r “dn ndn frv”, dr bgr vld.

  WJ: Md ndr rd s skrvr d: ‘lln r kn lgs dm sm Dnsk Flkprt, hvrtfld kk dmmr’.

 10. Det skal du ikke tage så tungt, Agger. William blev vel igen sur over, at der var nogen, der sagde noget grimt om Dansk Folkeparti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: