Spil for galleriet? jaja, men …

det er det da ganske givet – men på den anden side er der jo ingen grund til at ty til dén slags, når Palin på så mange andre områder gør, hvad hun kan for at stemple sig selv som en, man ikke har lyst til at have som præsident.

Hvad med censur af det lokale bibliotek, for eksempel:

As mayor, Palin continued to inject religious beliefs into her policy at times. “She asked the library how she could go about banning books,” he says, because some voters thought they had inappropriate language in them. “The librarian was aghast.” The librarian, Mary Ellen Baker, couldn’t be reached for comment, but news reports from the time show that Palin had threatened to fire her for not giving “full support” to the mayor.

Den standhaftige bibliotekar sagde selv sin stilling op i 1999. Der er vist nok politiske problemer at tage fat i her … såsom, om man mener, at bortfjernelse af bøger med uartige ord fra det lokale ting er noget, politikere bør bruge deres energi på eller ej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.