Bush fortryder krigen i Irak

Æd den, Anders Fogh Rasmussen og Per Stig Møller:

USA’s snart forhenværende præsident, George Bush, afslørede i et interview med Charles Gibson på ABC news, hvad han fortryder mest i sin tid som præsident.

– Det værste i min tid som præsident er, at jeg stolede på efterretningerne om Irak. Mange menneskers gode ry blev sat på spil, fordi vi fjernede Saddam Hussein på grund af efterretningerne om masseødelæggelsesvåben.

Det kan ikke gøres om, men jeg ville ønske, at det havde været anderledes, tror jeg nok, sagde Bush.

Skal vi nu vente, at Anders Fogh og de forsamlede høge fra Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti, træder frem og giver USAs præsident ret i, at krigen var en fejltagelse?

“Undskyld” ville vel efterhånden også være på sin plads – ikke til os, men til alle de irakere, der har mistet deres nærmeste eller fået smadret deres tilværelse af krigen, og til de danske soldater, der har givet eller risikeret liv og førlighed for denne miserable fiasko.

Link: Bush fortryder invasionen af Irak (dr.dk)

5 thoughts on “Bush fortryder krigen i Irak”

 1. Meget kan man sige om Bush, men han har åbenbart nosser nok til at indrømme denne fejl.

  I modsætning til Per Stig Møller og Anders Fogh Rasmussen.

  I AFR’s tilfælde er der vel også tale om en karakterbrist i form af ekstrem forfængelighed?

  Pinligt!

 2. Jeg må nu indrømme, at jeg her vil erklære mig enig med Citizen og tildele Bush nul troværdighed på den konto. Men pinligt for den danske regering, det er det.

 3. Men, men men…

  Han stolede jo ikke på efterretningstjenesten -- han BESTILTE de efterretninger han kunne bruge til at legitimere krigen -- da efterretningerne ikke viste noget om masseødelæggelsesvåben.

 4. Enig med Allan: det her er da at tørre den af på bydrengen. OG det er TOTALT til grin, at det eneste han fortryder, er noget, han mener ANDRE har gjort. Taler ligesom for sig selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.