Mirakelkuren mod alt – flere penge til de rigeste

Anders Fogh og co. har gået i 7 år snart og været frustrede over de valgkampsløfter de er blevet nødt til at afgive for at lokke folk til at stemme på dem. De har måtte love ikke at røre ved dagpengesatserne, ikke skære i SUen, ikke arbejde for øget ulighed osv osv.

Men finanskrisen skaber naturligvis muligheder. Nu skal alle valgløfter brydes – for nu er der krise! Således har Fogh adoptere George Bush’s taktik med at lave ufinanserede skattelettelser til de aller-allerrigeste. Så må hullet i statskassen jo blive lukket af de kommende generationer. Så bliver der jo rigtig gode argumenter for at fjerne SU, bistandshjælp mm.

Det er usselt Fogh – skattekommisionen blev sat i verden, så man kunne skaffe flere hænder på arbejdsmarkedet – og nu forsøger man at benytte den finansielle krise til at presse useriøse skattelettelser til Foghs sponsorer igennem. Skattelettelser til de rigeste er det allersidste Danmark har brug for lige nu.

link til Foghs hast med at lave ufinanserede skattelettelser til eliten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.