Pausefisk

Som man måske har bemærket, har jeg ikke været så flittig til at skrive indlæg her på det seneste, og det er mest, fordi jeg har travlt med alt muligt andet; ordet “blog” indgår knap nok i mit ordforråd i disse dage.

Jeg ved ikke hvornår, men på et tidspunkt skal Modpress nok vende frygteligt tilbage – det kan også være, at Allan finder nogle gode sager frem til jer læsere.

I mellemtiden kan man se på og lade sig inspirere af denne video, som viser hvordan “Bedsteforældre for asyl” afbrød Folketingets forhandlinger om de seneste stramninger af udlændingeloven og tydeligvis formåede at gøre udvisningsminister Birthe Rønn Hornbech ubehageligt til mode. Hvem ved, måske har hun dårlig samvittighed?

One thought on “Pausefisk”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.