Skrigosfæren opdateret

Min gamle samling, som jeg i sin tid oprettede som en tjeneste for dem, der gerne vil følge med og dokumentere niveauet i Danmarks mest højreekstreme blogs, den såkaldte skrigosfære, er blevet opdateret med de seneste skud på stammen og kan nu læses på

skrigosfaeren.blogbot.dk

Siden jeg oprindelig oprettede samlingen er der ikke sket meget – nogle blogs er døde, andre er kommet til, men hadet og det fordomsfulde skråleri er det samme. I allerhøjeste grad health risk – men til gengæld en uundværlig kilde for den, der gerne vil dokumentere niveauet på Danmarks store og meget højtråbende ekstreme højrefløj.

Link: Skrigosfæren

Baggrund: Løstgående hystader i skrigosfæren

2 thoughts on “Skrigosfæren opdateret”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.