Lad os da endelig bare nægte flygtningene deres rettigheder

Kortere regeringen:

Rettigheder, hvad er det? De skal bare ud alle til hobe!

Lidt længere:

En mystisk delegation fra Irak opererer i disse dage på dansk grund. Rigspolitiet vil ikke oplyse, hvilken myndighed de irakiske embedsmænd repræsenterer, men det ser ud til, at de har haft held til at sætte fundamentale retsprincipper ud af spil i sagen om de afviste irakiske asylansøgere.

Delegationen, der er kommet til Danmark fra Irak for at fastslå 34 afviste irakiske asylansøgeres identitet, har krævet, at advokater og Dansk Flygtningehjælp ikke må være til stede, når de skal afhøre de afviste irakere. Og Rigspolitiet har besluttet at efterkomme kravet, meddelte de tirsdag.

Men den afgørelse er ulovlig, lyder det fra lektor i udlændingeret ved Københavns Universitet, Kim U. Kjær.

»Vi taler ikke om, at Rigspolitiet er på kant med loven eller den slags uldne juridiske formuleringer. Det her er simpelt hen lodret ulovligt«.

Men når nu der er præcedens for bare at springe op og falde ned på folks rettigheder, når de “kun” er flygtninge, som man gerne vil sende tilbage til et krigshelvede, vi selv har skabt, så bliver det også så dejligt meget lettere at trampe på almindelige menneskers rettigheder, når “Ausländerproblemet” engang er endeligt løst. Grundlaget for et diktatur skabes skridt for skridt, og idioterne tror, det er for deres egen skyld og stemmer selv på det.

Link: ‘Lodret ulovligt at nægte udlændinge advokatbistand’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.