Jyllands Posten vil atombombe mellemøsten

Som mange der har fulgt bloggen her og mavepusteren.blogspot.com vil vide, har Uriasposten i lang tid været hjemsted for bindegale racister der slyngede omkring sig med vilde postulater og ønsker om etniske udrenselser og atombombeangreb på alt hvad der lignede en muslim.

Nu har Jyllands Posten fået sin egen version af Uriasposten, på Nicolai Sennels blog. Her får den “psykologen” fra Dansk Folkeparti lov til at ytre racistiske og idiotiske udsagn, fx:

“Inden for fem år vil vi have reel guerillakrig i vores storbyer med skudvekslinger mellem muslimske grupper og vestlige autoriteter.

Disse ting lyder selvfølgelig skræmmende, men det meste af det er faktisk allerede en realitet flere steder i Europa – i stadigt større skala.

3. Verdenskrig er begyndt.” (link)

I kommentarsektionen foregår det ligesom på Uriasposten – fanatiske racister får lov til frit at komme med trusler om etniske udrensninger, ønsker om at atombombe mellemøsten og alverdens andet fra den menneskeliges sygeligste fantasier. Blot nogle eksempler:

Mikael T., København | Skrevet: 22. nov 09 kl. 11:16 “Jeg er modstander af krig, men den islamiske verden giver os ikke mange muligheder. Jeg tror, at vi kommer til at se begrænset brug af atomvåben i vores tid. Den islamiske verden har i deres storhedsvanvid, glemt hvorfor vi har den magtbalance vi har og hvilket frygteligt våben atombomben er.” (link)

Allan Hansen, Torremolinos | Skrevet: 22. nov 09 kl. 14:16
“Ingen anden forbryderorganisation har udslettede så mange mennesker, som islam! Allah´s krig stopper aldrig. Sov godt Europa!!!!!!!!!!” (link)

Eksemplerne er utallige og overskridelsen af enhver form for lovgivning er helt tydelig. Som Oluf Jørgensen, mediejurist udtaler: “Det lyder klart som om flere af indlæggene går over grænsen i forhold til lovgivningen om injurierende og hadefulde ytringer.”

Jyllands Postens chefredaktør benægter ikke at udtalelserne er racistiske, blot at de har noget som helst ansvar for hvad der foregår på deres hjemmeside. Flemming Rose kan simpelthen ikke afse resurserne til at gennemgå alle de racistiske indlæg (læs – er enig med Sennels).

(link)

2 thoughts on “Jyllands Posten vil atombombe mellemøsten”

 1. Der er mange guldkorn derinde -- du har ikke engang udvalgt de værste 🙂


  [b]Mike Olsen, frederiksberg[/b]
  Jeg håber i hvert fald at der kommer én.
  Mit næsthøjeste ønske er, at mellemøsten løber tør for olie om meget få år -- gerne i januar 2010..

  [b]Mikael T., København[/b]
  Hvis krigen ER uundgåelig, så lad os fremskynde den så hurtigt som muligt. Derved vil de demografiske odds og 5-kolonnevirksomhed (både danske muslimer og ekstreme multikulturalister) være til vores fordel.

  […]

  Moralsk set har vi RET til at påbegynde en sådan krig når det passer os. Vi er allerede blevet provokeret tilstrækkeligt. Det kan nok ikke undgås at den får en lokal dimension, igennem landets ghettoer og terrorangreb. Islam skaber nye ‘Israel-realities’ overalt.

  […]

  Let allah sort them out.

  [b]Anja Jensen, Rønne[/b]
  […]

  Jeg ville ønske vi kunne blive muslimfri igen !
  Håber WW3 er nært forstående som blogoplægget handler om!

  Sikken en fred

  Jeg er nærmest målløs over nogle af kommentarerne derinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.