– fordi tiden kræver et MODSPIL

27. Apr 2008

Ubuntu 8.04 release party

 
MultiAdm, Hardy Release Party

Gårsdagens tidligere annoncerede fejring af den nyeste version af Ubuntu blev en succes med ca. 50 deltagere, så PROSAs kælderlokaler var godt fyldt op.

På billedet ses Mads Chr. Olesen fra den danske Ubuntu-gruppe, der fortæller om MultiAdm, et nyt administrationsværktøj til Ubuntu, han er ved at udvikle.

Jeg holdt selv et oplæg om "Ubuntu og fri software" - du kan se min præsentation til foredraget her, og man kan se herunder, hvordan det så ud - billedet er taget af Søren S. Nielsen.

Udover taler var der både teknisk og ikke-teknisk hyggesnak, og folk hjalp hinanden med at få installeret; selv var jeg desværre nødt til at gå tidligt, så det hele var stadig godt i gang, da jeg gik. Alt i alt en succes og en glimrende markering af den nye versions landing i Danmark.

Hvis du selv deltog og har lyst til at tilføje noget, er du velkommen til at smide en kommentar.

Læs også:
• Slides til foredrag om Ubuntu og fri software (PDF)
Flere billeder - som set på Ubuntudanmark.dk.

Ubuntu og fri software, Hardy Release Party

Kommentarer:

Søren Siim Nielsen skrev:
28/04/2008 02:18:07

Tak for foredraget! Hvis du har en eller flere artikler om OSS og ikke mindst forretningsmodeller der bygger på ideen om fri software, så venter min mailboks spændt...

Carsten Agger skrev:
28/04/2008 02:52:41

Hej Søren,

selv tak for de fine billeder. Mht. artikler om fri software og forretningsmodeller er der mange gode forklaringer af, hvordan det kan virke, bl.a. er der denne her med udgangspunkt i AdaCore og GNAT-projektet; jeg skal prøve at se, hvad jeg ellers kan finde.

Lars skrev:
28/04/2008 03:18:19

Tak for et godt arrangement og din formidling om samme! Hjælpsomme og jordnære gutter trods de noget langhårede temaer...;) Jeg roder nu videre med at få sparket BGates og hans forretnings filosfi ud af min bærbare.

Carsten Agger skrev:
28/04/2008 04:39:38

Apropos spørgsmålet om forretningsmodeller: Roberto Galoppini har en hel taksonomi over forretningsmodeller for firmaer, der lever af fri software - man kan sikkert finde på nye forretningsmodeller, men disse her virker altså allerede for de firmaer, der indgår i Flossmetrics' undersøgelse.

Skriv kommentar:

Angiv linjeskift ved <br> eller <p>. Du kan formattere teksten med <i>...</i> (kursiv) eller <b>...<b> (fed), ligesom du kan angive links med <a href="http://dit.link">...</a>. Andre HTML-tags kan ikke bruges.
Feltet "URL/Email" skal udfyldes, men du må gerne "camouflere" dig, hvis du ikke vil skrive din rigtige adresse.
ANTI-SPAM: Sæt et flueben i checkboxen for at angive, at du er et menneske og ikke en spamrobot.
 
Name:
URL/Email:
Comments:
ANTI-SPAM: Markér denne box/Please check this box.